Tormával töltött rántott szelet

Elkészítési idő
60 perc alatt elkészülő ételek
Elkészítés nehézsége
Egyszerű ételek
Árkategória
Közepesen költséges ételek
Hozzávalók:
- 4 szelet sertéscomb
- 2 evőkanál torma
- 2 evőkanál túró
- 1 evőkanál tejföl
- kevés cukor
- só
- 2 tojás
- kevés liszt
- zsemlemorzsa
Elkészítés:
A hússzeleteket vékonyra klopfolom, a szélüket bevagdosom.
Az ecetes tormát, a túrót, a tejfölt, kevés cukrot, sót összekeverem, majd megkenem vele a húsokat. Szorosan felgöngyölöm a szeleteket, valamint hústűvel összetűzöm őket.
Ezután lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatom, majd forró olajban kisütöm.
KATEGÓRIÁK
- 60 perc alatt elkészülő ételek
- 60 perc alatt elkészülő ételek
- Magyaros receptek
- Magyaros receptek
- Egyszerű ételek
- Egyszerű ételek
- Uzsonnára valók
- Receptek ebédhez, vacsorához
- Vasárnapi ebédhez ajánljuk
- Uzsonnára valók
- Receptek ebédhez, vacsorához
- Vasárnapi ebédhez ajánljuk
- Sertéshúsos ételek
- Túrós ételek
- Sertéshúsos ételek
- Túrós ételek
- Közepesen költséges ételek
- Közepesen költséges ételek
- Magyaros ételek
- Klasszikus ételek
- Házias ételek
- Magyaros ételek
- Klasszikus ételek
- Házias ételek
- Főételek
- Hirtelensültek
- Főételek
- Hirtelensültek
Hasonló receptek
-
Sajtbundában sült pulykamell krumplisalátával
-
Spárgás halfilé
-
Csirkeszárnyas egytál
-
Sonkás-tojásos tészta
-
Mentás szelet
-
Májjal töltött házi bucik
-
Spárgás-sárgarépás csirkemellragu
-
Konfitált sertéstarja tavaszi zöldségekkel burgonyakosárban
-
Pulykapogácsa tormás majonézzel, tormás törtkrumplival
-
Francia macaron tejcsokikrémmel