Töltött palacsinta gombás raguval

Töltött palacsinta gombás raguval

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 30 dkg friss csiperkegomba
  • 20 dkg liszt
  • 5 dl tej
  • 2 tojás
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 0,5 dl olaj
  • csipet só
  • kevés olívaolaj
  • bors
  • pirospaprika
  • majoránna
  • tejföl

Elkészítés:

Botmixerrel összekeverem a palacsinta alapanyagait, majd hagyom állni egy órát.

A tisztított és szeletelt gombát pirítom kis olívaolajon. Leveszem a lángról, majd megsózom-borsozom, végül megszórom majorannával és pirospaprikával, öntök hozzá egy kevés vizet, majd párolom, míg puha lesz.

Mikor kész, szórok rá friss petrezselymet, majd megtöltöm a palacsintát a töltelékkel. Tálaláskor egy kis tejfölt és pár szelet gombát teszek rá.

Neked ajánljuk