Tojásos-gombás ráksaláta

Tojásos-gombás ráksaláta

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 40 dkg fagyasztott apró rák (skampi)
  • 3 főtt tojás
  • 25 dkg paradicsom
  • 1 csiperke gomba konzerv (kb. 25-30 dkg)
  • 1 golyó mozzarella (12,5 dkg)
  • 1 kis pohár tejföl
  • 1 kis pohár majonéz
  • 1 kávéskanál tárkony
  • 2-3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

Elkészítés: A fagyasztott rákot forrásban lévő vízben pár percig főzöm, majd leszűröm. A főtt tojást, a gombát, a mozzarellát és a paradicsomot felkockázom. Egy tálba teszem, majd a rákot is hozzáadom. A tejfölt az ugyanannyi mennyiségű majonézzel összekeverem, hozzáadom a zúzott fokhagymát és a tárkonyt, majd a salátáta öntöm, összekeverem.

Hasonló receptek