Tejszínes borsós csirkemell párolt karfiollal

Tejszínes borsós csirkemell párolt karfiollal

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 250 g csirkemell (felkockázva)
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • őrölt bors
  • ételízesítő
  • kevés víz
  • 1 doboz zöldborsó
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 kisebb karfiol
  • csipet szódabikarbóna

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát az olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, megsózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük, majd kevés vízzel puhára pároljuk.

Hozzáadjuk a borsót is (előtte a levét leöntjük), majd ha a borsó is megpuhult, a főzőtejszínnel kiforraljuk.

Közben a karfiol rózsákat sós, csipet szódabikarbónás vízben puhára pároljuk és a csirkemell raguval kínáljuk.

Neked ajánljuk