Szalonnás ponty sajttal

Szalonnás ponty sajttal

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 20 dkg trappista sajt
  • 2 dkg vaj
  • 2 db paradicsom
  • ételízesítő
  • 80 dkg pontyfilé
  • 2 db zöldpaprika
  • 20 dkg bacon
  • 1 teáskanál kakukkfű

Elkészítés:

Elkészítés:

Szeleteljük fel a pontyokat, majd vágjuk be fél cm-enként! Tegyünk minden bevágásba 1 szalonnaszeletet!

Rakjuk a halat kivajazott tepsibe! Hintsük meg kakukkfűvel és ételízesítővel, majd rakjuk rá a paradicsom- és paprikakarikákat!

Szórjuk meg a reszelt sajttal, és süssük meg sütőben!

Hasonló receptek