Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel

Snidlinges burgonyakrémleves pirított baconnel

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg burgonya
  • 1,5 liter zöldség- vagy húsleves alaplé
  • 2 babérlevél
  • 5 evőkanál tejföl
  • frissen őrölt bors ízlés szerint
  • bacon szalonna

a tálaláshoz:

  • finomra vágott snidling

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, és az alaplében a babérlevéllel puhára főzzük.

Ha krumpli megpuhult, a levest leturmixoljuk, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk és pirított baconnel, valamint a finomra vágott snidlinggel megszórva, forrón tálaljuk.

A receptet GastroHobbi küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk