Savanyú káposztaágyon sült csirkecomb

Savanyú káposztaágyon sült csirkecomb

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 60 dkg savanyú káposzta
  • só (ízlés szerint)
  • bors (ízlés szerint)
  • 2 szál rozmaring
  • köménymag (ízlés szerint)

(a tepsi mérete: 30x20 cm-es)

Elkészítés:

A káposztát egy kicsit átöblítjük, ha túl savanyú. Egy mélyebb tepsibe rakjuk a káposztát, megszórjuk köménymaggal, borssal, ízlés szerint sózzuk, megszórjuk kevés cukorral, átkeverjük, elsimítjuk.

A combokat sózzuk, borsozzuk. Rárakjuk a káposztára, lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben szép aranybarnára sütjük.

A receptet Buzási Erzsébet küldte be. Köszönjük!

Hasonló receptek