Sajtos-gombás-sonkás hússzelet

Sajtos-gombás-sonkás hússzelet

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 szelet hús
  • 25 dkg gomba
  • 1 hagyma
  • 4 szelet gépsonka
  • 4 szelet óvári sajt
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • liszt
  • olaj

Elkészítés:

A kiklopfolt hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és mindkét oldalát meglisztezve kevés forró olajon mindkét oldalán süssük meg, majd rakjuk szép sorba egymás mellé egy tepsibe vagy hőálló edénybe.

A hagymát vágjuk finomra, futtassuk meg egy kis olajon, dobjuk rá a megmosott és szeletre vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk meg, és tegyük bele a finomra vágott petrezselyemzöldet. Addig pirítsuk, folyamatosan kevergetve, amíg zsírjára nem pirul.

Halmozzuk az elősütött húsokra, takarju be mindegyiket 1-1 szelet sonkával, majd 1-1 szelet sajttal.

Forró sütőben addig süssük, amíg a sajt ráolvad.

Cikk alatti banner

Neked ajánljuk