Rucolafelfújt

Rucolafelfújt

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • Hozzávalók 6 darab
  • 1 csomag friss leveles tészta
  • 10 dkg friss rucola
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 3
  • tojásfehérje
  • 2 evőkanál zsírszegény tejföl
  • tengeri só
  • frissen őrölt bors

Elkészítés:

A leveles tésztát 6 db azonos méretű kockára vágtam. A felfújtformákat kiliszteztem. A tésztadarabokat belehelyeztem úgy, hogy a szélei kissé kilógtak.

A sütőt 175 fokra előmelegítettem.

A ruccolát alaposan megmostam, kissé összetépkedtem, 1/2 l forró vízzel leforráztam, kinyomkodtam. A tojásfehérjét kevés sóval kemény habbá vertem. A tejfölt és a krémsajtot

kikevertem, enyhén sóztam, borsoztam, majd hozzáadtam a rukkolát, végül beleforgattam a fehérjehabot.

22-25 perc alatt világosra sütöttem.

Neked ajánljuk