Rozmaringos csirkecomb mandarinnal édesburgonyával

Rozmaringos csirkecomb mandarinnal édesburgonyával

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 5 db csirkecomb
  • fűszerek ízlés szerint (só, bors, fokhagyma, kömény, ételízesítő)
  • 1 db lilahagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 szál rozmaring
  • 4 evőkanál Liga margarin
  • 4 db mandarin
  • 2 db édesburgonya
  • kevés szalonna
  • sütőzacskó

Elkészítés:

A combokat befűszerezzük

Combokat befűszerezzük, sütőzacskóba tesszük, mellé rakjuk a lilahagymát, a cikkekre szedett mandarint, a rozmaringágat, a szalonnát és mellé teszünk 2 evőkanál margarint.

Egy másik zacskóba tesszük a meghámozott, felkockázott édesburgonyát, amit megsózunk, és beledobjuk a maradék margarint.

A combokat 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig, a burgonyát pedig 25 percig sütjük.

Neked ajánljuk