Provence-i omlett

Provence-i omlett

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 8 db tojás
  • 2 paradicsom
  • 2 csípős hegyes paprika
  • 4 db csiperkegomba
  • 2 újhagyma zöldjével
  • 1 póréhagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 szelet pizzasonka
  • 16 mini mozzarella
  • kéksajt
  • parmezán
  • tej
  • petrezselyemzöld
  • olívabogyó
  • rozmaring
  • kakukkfű
  • majoránna
  • bazsalikom
  • oregano
  • őrölt feketebors
  • extra szűz olívaolaj

Elkészítés:

Olajon pirítjuk a felaprított hagymát és sonkát, majd a többi zöldséget, végül ízesítjük a fűszerekkel.

Amíg sül a töltelék, addig a felvert tojásba sót, borsot, finomra vágott petrezselymet teszünk és megsütjük rántottának.

Hozzáadjuk a tölteléket, utána a reszelt sajtokat.

Paradicsomkarikával és zöldfűszerrel díszítve tálaljuk.

Hasonló receptek