Pikáns marharagu gombával és ananásszal

Pikáns marharagu gombával és ananásszal

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg sovány marhahús
  • 25 dkg barna csiperkegomba
  • 15 dkg konzerv ananász
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 10 dkg zeller
  • 1 db zöldpaprika
  • 2,5 dl marhahúsleves
  • 1 ek. szójaszósz
  • 3 ek. olaj
  • liszt

Elkészítés:

A nagyobbra kockázott marhahúst olajon egyenletesen pirítom több részletben belerakva.

A visszamaradt zsiradékon a felaprított vöröshagymát dinsztelem, majd visszarakom a húst és a húsleves kétharmadával felöntve párolom 1 órát, lefedve.

Mehet bele a felkockázott zeller, vastagon szeletelt gomba, csíkozott paprika.

10-15 perc múlva a liszttel kevert maradék húslevessel habarom be.

Ezek után beleforgatom a feldarabolt ananászt és egyszer átfőzöm.

Neked ajánljuk