Pikáns kacsamájkrém

Pikáns kacsamájkrém

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 20 dkg kacsamáj
  • 8 dkg vaj
  • 0,5 dl tejszín
  • 1 mk. pástétom fűszerkeverék
  • 1 mk. tört feketebors
  • 1 tk. csípős mustár
  • 1 mk. fokhagymapor
  • 1 tk. sós lében eltett zöldbors

Elkészítés:

A májat vízben, hogy ellepje, 6-7 percet főzöm forralás után, lassú lángon.

Olvaszott, langyos vajat, tejszínt, mustárt kikeverem és a fűszerkeverékkel, borssal, fokhagymaporral ízesítem.

A leszűrt májat pépesre turmixolom és kihűlve az előző masszával keverem.

Végül a lecsepegtetett zöldborsot is hozzáadom, és hűtőbe rakom.

Hasonló receptek