Orosz hússaláta

Orosz hússaláta

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 40 dkg soproni felvágott
  • 1 nagy vöröshagyma
  • 4 db savanyú uborka
  • 10 db tojás
  • 1 kg héjában főt krumpli
  • 1 kis üveg cukorborsó
  • 20 dkg majonéz
  • 2 nagy pohár tejföl
  • őrölt feketebors

Elkészítés:

A felvágottat, a hagymát, a savanyú uborkát, a meghámozott és kihűtött főtt krumplit és főtt tojást apró karikákra vágjuk, hozzáadjuk az üveges cukorborsót lé nélkül. Ráöntjük a majonézt és a tejfölt, őrölt feketeborssal és sóval ízesítjük, majd jó alaposan összekeverjük. Egy napot a hűtőben érleljük, majd fogyasztható.

Neked ajánljuk