Olajbogyóval és sajttal töltött hússzeletek

Olajbogyóval és sajttal töltött hússzeletek

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 8 szelet karaj
  • 16 szelet lapkasajt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • olajbogyó
  • 1 dl fehérbor
  • őrölt bors
  • szerecsendió
  • majoranna
  • kakukkfű
  • olívaolaj

Elkészítés:

A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a fűszerekkel. Ezután minden hússzeletre helyezzünk rá 1-2 szelet sajtot, néhány szem olajbogyót, majd szorosan tekerjük fel.

Egy tepsibe öntsünk egy kevés olívaolajat, majd helyezzük egymás mellé a hústekercseket. Öntsük alá a bort, majd fedjük le a tepsit alufóliával, és tegyük be az előmelegített sütőbe.

40-45 perc alatt pároljuk puhára a hústekercseket. Ezután vegyük le a fóliát, szórjuk meg a reszelt sajttal, és tegyük vissza a sütőbe.

Neked ajánljuk