Mustáros vaddisznócomb

Mustáros vaddisznócomb

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg vaddisznócomb
  • 3 dkg mustár
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 dl vörösbor
  • 4 dkg vaj
  • 5 dkg áfonyalekvár
  • 12 dkg reszelt torma
  • olaj
  • kakukkfű
  • pirospaprika
  • bors

Elkészítés:

A húst felszeletelem, megsózom, borsozom, megkenem mustárral, és kevés forró olajban hirtelen kisütöm.

A visszamaradt olajban megpárolom az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, megszórom pirospaprikával, és felöntöm a borral. Sóval, kakukkfűvel ízesítem, majd a húst beletéve puhára párolom.

Amikor a hús puha, kiveszem, a mártásba kevés vajat és áfonyát keverek, és jól felforralom.

A mártást a húsra öntöm, krumplifánkkal tálalom.

Hasonló receptek