Mustáros-fokhagymás pulykacomb

Mustáros-fokhagymás pulykacomb

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 db pulyka alsócomb
  • 2 ek mustár
  • 1 dl olaj
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • 1 tk majoranna
  • 1 tk kakukkfű
  • 1 ek bors
  • 2 ek só
  • 1 tk őrölt kömény
  • fél fej vöröshagyma

Elkészítés:

A fokhagymát és a vöröshagymát apróra vágom, összekeverem a mustárral, a többi fűszerrel, az olajjal és a sóval.

A pulykacombokat bevagdosom több helyen, és jól bedörzsölöm a fűszeres mustárral. Ha az időm engedi, 1 éjszakára hűtőben pihentetem, mert így jobban összeérnek az ízek.

Tepsibe rakom és 2 órát sütöm fóliával letakarva, majd a fóliát levéve még fél órát hagyom pirulni.

Hasonló receptek