Medvehagymás tejben pácolt csirkemáj

Medvehagymás tejben pácolt csirkemáj

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • 5 dl tej
  • 6-8 levél medvehagyma

A panírozáshoz:

  • 20 dkg rozsliszt
  • 4 db tojás
  • 30 dkg teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa
  • 2 evőkanál szezámmag

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítés:

A májat megtisztítjuk. A medvehagymát elaprítjuk, és a tejbe keverjük. A csirkemájakat a medvehagymás tejbe helyezzük, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.

Másnap a májakat leszárítjuk, majd a szokásos módon bepanírozzuk, és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Neked ajánljuk