Medvehagymás tejben pácolt csirkecomb rántva

Medvehagymás tejben pácolt csirkecomb rántva

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 3 dl tej
  • 5 medvehagyma

A panírozáshoz:

  • rozsliszt
  • tojás
  • teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítés:

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál kettévágjuk. A húst pár helyen csontig bevágjuk. A combokat sózzuk.

A medvehagymát finomra szeljük, majd elkeverjük a tejjel. a combokat bepácoljuk, és hűtőbe tesszük 1-2 órára. Kipanírozzuk, és kisütjük.

Neked ajánljuk