Mediterrán csirkecombok

Mediterrán csirkecombok

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 8 csirkecomb
  • 12 dkg margarin
  • 1 narancs kifacsart leve
  • 4 ek. méz

Elkészítés:

Bőr nélküli csirkecombokat ( combfilé is lehet ) belefektetem margarinnal kikent tűzálló tálba. Lefedem alufóliával és közepes hőmérsékleten, félkészre sütöm. A többi margarint megolvasztom, mézet csorgatok bele és narancslével felöntöm. Átforralom 1-2 perc alatt, majd öntök rá ( nem az egészet) a combokra, sütőből kivéve. Visszarakom sülni, közben ezzel a mézes-narancsos lével locsolgatom és hagyom szép pirosra megsülni. Tálalható burgonyapürével és savanyúsággal.