Mascarpónés lazacsaláta

Mascarpónés lazacsaláta

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 250 dkg mascarpone
  • 150 dkg füstölt skót lazac
  • 1 csokor metélő hagyma
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • csipet só

A tálaláshoz:

  • 1 francia bagett

Elkészítés:

A lazacot bekenjük olajjal, 180 fokra előmelegített sütőben tesszük 10 percre, majd villával csíkokra szedjük.

A mascarponéba belekeverjük a felaprított metélőhagymát, borsozzuk, és ha kihűlt a hal, azt is hozzákeverjük.

A bagettet fel karikázzuk, megkenjük kevés olajjal, és száraz serpenyőben megpirítjuk. A lazacsalátával tálaljuk.

A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk