Levesben főtt hús almaszósszal

Levesben főtt hús almaszósszal

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 db tyúk
  • 50 dkg alma
  • 1 pohár tejföl
  • 1 dl húsleves
  • 1 dl fehérbor
  • 5 dkg margarin
  • 3 dkg cukor
  • 1 ek. liszt
  • 1/2 db citrom

Elkészítés:

A tyúkot előre megfőzzük levesnek.

A hámozott, darabolt almát margarinon megpároljuk és liszttel hintve felöntjük húslevessel, borral.

Átturmixoljuk és tovább főzve tejföllel keverjük.

Ízesítjük még cukorral, citromlével és tálalható is a húshoz.

Hasonló receptek