Léhűtő hekkfilé

Léhűtő hekkfilé

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 db hekkfilé - fagyasztottat használtam -
  • 4 ek fűszeres kukoricaolaj + 2 ek a sütéshez
  • fél citrom leve
  • só és frissen őrölt színes bors

Elkészítés:

A halszeleteket meleg víz alatt lemossuk (nem olvasztjuk ki), sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük szeletenként egy-egy evőkanál kukorica olajjal.

A plusz két evőkanál olajat egy grillserpenyőben felforrósítjuk, ráhelyezzük a halszeleteket, meglocsoljuk a citrom levével és 6-8 percet hagyjuk párolódni, majd leöntünk a levéből és hirtelen megsütjük. Ízlés szerint salátával, sült krumplival, párolt rizzsel forrón tálaljuk.

Neked ajánljuk