Lecsós csirkemáj

Lecsós csirkemáj

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemáj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db zöldpaprika
  • 2 db paradicsom
  • 5 ek. olaj
  • 1 mk. majoránna
  • 1 kk. pirospaprika
  • fél csokor petrezselyem
  • őrölt bors

Elkészítés:

Olajon a felszeletelt hagymát megdinsztelem, a kicsumázott, felkockázott paprikát hozzáadom, 1-2 perc pirítás után a nagyobbra darabolt májat rakom hozzá, utána a felkockázott paradicsom is mehet bele.Sózom, borsozom, majorannával és pirospaprikával szórom.Közepes lángon sütöm 10 percig, hogy a máj megpuhuljon és a leve lecsószerű nem lesz.Tálaláskor pirospaprikával és petrezselyemmel szórom.

Neked ajánljuk