Lazac-steak vinaigrette szósszal

Lazac-steak vinaigrette szósszal

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 1 kávéskanál tengeri só
  • őrölt fehérbors
  • 4 kávéskanál dijoni mustár
  • 4 evőkanál bazsalikom
  • 4 lazac steak
  • 2 evőkanál vaj

Mártás:

  • 1 kávéskanál tengeri só
  • őrölt fehérbors
  • 4 kávéskanál dijoni mustár
  • 4 evőkanál bazsalikom
  • 4 lazac steak
  • 2 evőkanál vaj
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál tárkonyecet
  • 2 evőkanál bazsalikom

Elkészítés:

Elkészítés:

Sózzuk és borsozzuk a lazacot. Kenjük meg mustárral, szórjuk meg a bazsalikommal, nyomkodjuk meg, majd forgassuk át hirtelen mindkét oldalát vajon, forró serpenyőben!

Mártás:

Keverjük össze a hozzávalókat egy keverőtálban!

Rakjunk hozzá 1 mokkáskanál barnacukrot!

Ha túl híg, tegyünk hozzá mustárt! Tegyük vissza a halat a forró serpenyőbe, és pirítsuk 4 percig! Locsoljuk meg a mártással!

Neked ajánljuk