Krémsajtos pulykamell

Krémsajtos pulykamell

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet pulykamellfilé
  • 20 dkg trappista sajt
  • 20 dkg krémsajt
  • 2 szál újhagyma
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 8-12 szelet bacon
  • őrölt fehérbors
  • szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés:

A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.

A trappista sajtot lereszeljük, a hagymát karikázzuk, a sonkát apróra vágjuk. A krémsajtot elkeverjük a sonkával, a hagymával és a reszelt sajttal. Ízesítjük sóval, őrölt borssal.

A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára kanalazzuk és felgöngyöljük. Minden tekercset 2-3 szelet baconbe burkolunk. Tepsibe tesszük és lefeggyük alufóliával.

Kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük. Utána levesszük a fóloát és pirosra sütjük a húst.

Neked ajánljuk