Kolbászos-krémsajtos csiga

Kolbászos-krémsajtos csiga

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 40 dkg leveles tészta
  • 10 dkg tömlős krémsajt
  • házi kolbász ízlés szerint
  • füstölt sajt a szóráshoz

Elkészítés:

A leveles tésztát felengedjük, kinyújtjuk, megkenjük krémsajttal. A kolbászt felkarikázzuk, egyenletesen rászórjuk a tésztára, feltekerjük.

Feldaraboljuk a tekercset csigákra, kicsit lenyomkodjuk, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Megszórjuk a sajttal.

250 C-os sütőben 20-25 percig sütjük.

Hasonló receptek