Kiadós harcsapaprikás túróscsuszával

Kiadós harcsapaprikás túróscsuszával

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 70 dkg afrikai harcsa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 1 pohár tejföl
  • 1 tk. liszt
  • Erős Pista
  • ételízesítő
  • majoránna
  • bazsalikom
  • szerecsendió
  • pirospaprika
  • olívaolaj
  • víz

A túrós csuszához:

  • száraztészta
  • túró
  • tejföl
  • kapor

Elkészítés:

Olajon dinsztelem a felaprított vöröshagymát, majd rajta párolom a felszelt paradicsomot, paprikát.

Fűszerezem ízlés szerint és kis vízzel felöntve puhára főzöm.

Lisztes tejföllel sűrítem és felforralom, majd mehet bele a feldarabolt harcsa.

10 percen át őzöm kis lángon, kevergetés nélkül.

Ezalatt a tésztát kifőzöm sós vízben és vízzel öblítem, majd olajon picit megpirítom.

Belerakom a túrót, tejfölt, finomra vágott kaprot és összemelegítve, a harcsapaprikással tálalom.

Neked ajánljuk