Juhtúrós-szalonnás nokedli

Juhtúrós-szalonnás nokedli

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 6-7 szem közepes burgonya
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 15 dkg juhtúró

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. Beleöntjük egy mélyebb tálba, ráütjük a tojásokat, a lisztet beleszitáljuk, sózzuk, és jól összekeverjük.

Egy nagyobb fazékban vizet forrósítunk, a nokedlit beleszaggatjuk, leszűrjük. Rámorzsoljuk a juhtúrót és a kockára vágott, zsírjában kisült szalonnával megszórjuk a tete jét. Tejföllel tálaljuk.

A receptet Fajcsákné Polgár Judit küldte be. Köszönjük!

Cikk alatti banner

Neked ajánljuk