Juhtúrós rakott puliszka

Juhtúrós rakott puliszka

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 bögre kukoricaliszt
  • 1-2 db hagyma
  • fűszerpaprika
  • olaj
  • 20 dkg juhtúró

Elkészítés:

A kukoricalisztet forró vízbe engedjük, rövid ideig forraljuk, majd leszűrjük, és sűrű péppé keverjük.

A kikevert sűrű kását visszatesszük a tűzre, addig keverjük, míg elválik a fazék falától, ezután deszkára borítjuk, és szeleteljük. A felszelt puliszkát egy kikent tepsibe lerakjuk juhtúróval rétegezve, míg tartanak az alapanyagok. Tetejére puliszka kerüljön.

A hagymát kevés olajon megdinszteljük, meghintjük pirospaprikával, és a rakott puliszka tetejére öntjük. Sütőbe rakjuk, átforrósítjuk és tálaljuk.

Neked ajánljuk