Isteni szarvasborjúcomb

Isteni szarvasborjúcomb

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 3 kg-os szarvasborjúcomb
  • szalonna
  • 1 db alma
  • vörösbor
  • szegfűszeg

A pác hozzávalói:

  • 3 kg-os szarvasborjúcomb
  • szalonna
  • 1 db alma
  • vörösbor
  • szegfűszeg
  • mustár
  • bors
  • fokhagyma
  • hagyma
  • 6 szem borókabogyó
  • olívaolaj

Elkészítés:

A páchoz összekeverek mustárt, borsot, aprított hagymákat, tört borókabogyót és olívaolajjal felöntöm.

A hússzeleteket előző nap ebben pácolom.

A páccal a húsokat elősütöm kevés szalonnás zsiradékon, jól besózva, mindkét oldalát 5-5 perc alatt.

Utána sütőzacskóba teszem és a szalonnás pecsenyelevet beleöntöm, szalonnadarabokat teszek bele, kis vörösbort, szegfűszeggel spékelt almát.

Lezárom, pár lyukat szúrok rá és 150 fokon sütöm

3 órát.

Neked ajánljuk