Indiai húsgolyók

Indiai húsgolyók

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált csirkecomb
  • 1 db tojás
  • 3 ek. kölespehely
  • 3 ek. zsemlemorzsa
  • 1 kk. garam masala
  • 1 kk. kurkuma
  • 1 kk. őrölt fahéj
  • 1 kk. őrölt köménymag
  • bors

Valamint:

  • 4 ek. kukoricaliszt
  • olaj

Elkészítés:

A darált húst, zsemlemorzsát és kölespelhyet összegyúrom, majd 1 tojást beleütök, ízesítem a fűszerekkel és sózom, borsozom, végül alaposanátdolgozom a húsmasszát.

Véül golyókat formázok belől és kukoricalisztben átforgatom őket és kisütöm bő, forró olajban és a felesleges olajat lecsepegtetve már tálalhatók is például currymártással.

Hasonló receptek