Húsos lasagne

Húsos lasagne

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált hús
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg lasagne tészta
  • 1 doboz paradicsomsűrítmény
  • oregánó
  • bazsalikom
  • reszelt sajt
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, beletesszük a darált húst, ízesítjük. Ha kifehéredett, felöntjük a paradicsomszósszal, beletesszük a fokhagymát. Készre főzzük.

Egy tepsi aljába kevés olajat öntünk, a lasagne lappal kibéleljük, majd szószt teszünk rá, majd megint tésztalap következik... és így tovább, míg elfogynak a hozzávalók. A lasagne lapokat rakosgatás közben forró vízbe mártjuk.

A tetejét bőven megszórjuk reszelt sajttal, és betesszük a sütőbe. Mikor a teteje megpirult, kivesszük, 20 percet állni hagyjuk, azután tálaljuk

Cikk alatti banner

Neked ajánljuk