Halrolád gombával

Halrolád gombával

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg hal
  • 15 dkg gomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • petrezselyem zöldje
  • 5 dkg margarin
  • 3 db tojás
  • 3 db zsemle
  • bors
  • 2,5 dl tej

Elkészítés:

Elkészítés:

Vágjuk apró kockára a halat, a gombát és a hagymát is! A gombát és a hagymát vajon megpirítjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Mielőtt levennénk a tűzről, a halhúst is beletesszük, átforgatjuk, majd félretesszük.

Áztassuk meg a zsemlét tejben, majd adjuk hozzá a tojásokat és az előzőleg elkészített ragut is!

Egy alufóliát megvajazunk, rátesszük a masszát, betekerjük. Sütőben kb. 20-30 percig sütjük.

Tálaláskor díszíthetjük burgonyapürével és paradicsommal.

Hasonló receptek