Halloweeni tejszínes krém

Halloweeni tejszínes krém

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Hozzávalók:

4 adaghoz:

  • 200 ml cukrászhab (jó minőségű)
  • fél üveg meggybefőtt
  • a meggybefőtt leve

a díszítéshez:

  • gumicukor szem

Elkészítés:

A tejszínt egy mélyebb edénybe öntjük és habverővel felverjük. Ezután hozzá adjuk a lecsöpögtetett meggybefőttet és óvatosan elkeverjük a habban. Ezután a habot fagyis kelyhekbe tesszük.

Egy réteg hab, kevés meggybefőtt lé, ismételten hab, majd meggybefőtt lé és a végén újra hab – így rétegezzük a poharakban. A végén gumicukor szemekkel díszítjük.

A receptet Nemes-Pádár Csilla küldte be. Köszönjük!

Cikk alatti banner

Neked ajánljuk