Halászlé afrikai harcsából

Halászlé afrikai harcsából

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1,5 kg kárász, keszeg, apró hal
  • 8 szelet afrikai harcsa
  • 5 nagy fej hagyma
  • pirospaprika
  • 2 cseresznyepaprika
  • 8 darab halászlékocka

Elkészítés:

Az alaplébe valókat a négybe vágott hagymákkal legalább 2,5 liter vízben feltesszük főni. Amikor forr, megszórjuk pirospaprikával, belekerül a cseresznyepaprika, majd közepes lángon 20 percig főzzük.

Átpasszírozzuk a halakat, beledobjuk a halászlékockákat, s kanállal szétnyomkodjuk, ne maradjanak darabosan.

Beletesszük a halszeleteket, s még 4 percig főzzük.

Neked ajánljuk