Hajdinás-virslis egytálétel

Hajdinás-virslis egytálétel

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 25 dkg hajdina (főzőtasakos)
  • 3 pár Kométa virsli
  • 1-2 db zöldpaprika
  • 1-2 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál chili só
  • 2 evőkanál kókuszzsír

Elkészítés:

A dobozon lévő előírás alapján megfőzzük a hajdinát, majd alaposan lecsöpögtetjük. A megtisztított vöröshagymát és a paprikát felaprítjuk, utóbbit 2 evőkanál kókuszolajon megdinszteljük, majd a hagymát is hozzáadva pirulásig sütjük. Közben sózzuk.

Belekeverjük a fokhagymanyomón átengedett fokhagymát, kicsit összesütjük, majd elzárjuk alatta a lángot. Chilivel ízesítjük, beleforgatjuk a hajdinát, és az egészet alaposan összevegyítjük.

Végül hozzáadjuk a megfőtt karikára szelt virslit. Forrón tálaljuk, salátát kínáljunk hozzá!

Tej-, tojás-, glutén-, szójamentes!

Neked ajánljuk