Hagyományos tyúkhúsleves

Hagyományos tyúkhúsleves

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • fél tyúk
  • 3 szál fehérrépa
  • 5 szál sárgarépa
  • petrezselyemzöld
  • 1 csokor zellerzöld
  • 1 közepes szem burgonya
  • fél kisebb zellergumó
  • 1 kisebb karalábé
  • őrölt bors
  • pár szem egész bors
  • ételízesítő

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a tyúkot, tegyük fel főni. Sózzuk, borsozzuk, főzzük takarékon.

Ha a hús már félig puha, tegyük a levesbe a hús mellé a belsőségeket, egy csipet ételízesítőt, sót, borsot, a zöldségeket (karikázva, csokorban, kinek hogy tetszik).

Kis lángon főzzük készre.

Neked ajánljuk