Grillezett csirkeszárnyak nyárson, curry fűszerezéssel

Grillezett csirkeszárnyak nyárson, curry fűszerezéssel

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 20 db csirkeszárny

a pácoláshoz:

  • őrölt bors
  • mustár
  • curry fűszerkeverék
  • kevés étolaj
  • (lehet mézes keverékkel is pácolni, amivel ropogósabb lesz a szárny kívülről.)

Elkészítés:

A szárnyakat tanácsos előző napon bepácolni, mert úgy jobban magába issza a fűszereket.

A bepácolt szárnyakat marokra fogjuk úgy, hogy az kiegyenesedjen. Alulról bambuszpálcát szúrunk bele, ami miatt a sütés során is megtartja formáját, valamint könnyen kezelhető lesz a grillrácson, valamint látványos, könnyen fogyasztható végeredményhez jutunk.

A receptet Gasztropajti küldte be. Köszönjük!

Neked ajánljuk