Gombával töltött zsemle

Gombával töltött zsemle

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 25 dkg gomba
  • 8 tojás
  • 4 zsemle
  • 2 kanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt bors
  • pirospaprika
  • 1 csokor petrezselyem
  • olaj

Elkészítés:

Kettévágom a zsemléket, majd kiszedem a belsejüket.

Megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a felszeletelt gombát, és együtt párolom őket. A zsemlebéllel, a tejföllel, sóval, borssal és az összeparított petrezselyemmel alaposan összedolgozom, majd a kivájt zsemlékbe halmozom.

Olajozott, tűzálló tálba teszem a zsemléket. Megsózott, felvert tojással leöntöm őket és közepes lángon megsütöm.

Pirospaprikával megszórva tálalom.

Neked ajánljuk