Gombás szűzérme

Gombás szűzérme

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók 1 személynek:

  • 15 dkg szűzpecsenye
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 ek. olivaolaj
  • bors

Elkészítés:

A szűzpecsenyét felszeletelem ujjnyi vastagra és kissé kiklopfolom.

Olajon megpirítom a húsok mindkét felét.

Hozzáadom a felkarikázott vöröshagymát, a gombafejeket és ezeket is pirítom.

Ízesítem sóval, borssal és 1 dl vizet aláöntök és 20 perc alatt megpárolom, lefedve, szükség esetén pótolva az elfőtt levet.

A vége előtt még áttört fokhagymát keverek hozzá.

Hasonló receptek