Gombás sertésragu

Gombás sertésragu

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéshús
  • 25 dkg gomba
  • 1 nagy fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 2 kk. liszt
  • petrezselyemzöld
  • ételízesítő
  • bors

Elkészítés:

Kevés olajon dinsztelem a felaprított vöröshagymát.

Rajta pirítom a felszeletelt gombát, majd ha szépen megpirult, akkor hozzáadom a kockázott sertéshúst és ízesítem sóval, borssal, ételítesítővel.

Mikor a hús már majdnem készre főtt, akkor áttört fokhagymát teszek bele és lisztes tejföllel sűrítem a szaftját.

Átforralva már készen is van a ragu, finomra vágott petrezselyemzölddel hintve tálalom.

Neked ajánljuk