Gombás-krémsajtos csirkemellfilé

Gombás-krémsajtos csirkemellfilé

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 70 dkg csirkemellfilé
  • 25 dkg krémsajt
  • 50 dkg gomba
  • 2 dl tejföl
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 1 leveskocka
  • kevés vaj
  • bors

Elkészítés:

A húst felszeletelem, sózom, borsozom, majd vajon elősütöm.

A visszamaradt vajon a megmosott, felszeletelt gombát megpárolom, közben sózom, borsozom és 1 leveskockát is rádobok.

A húsokat sorban lefektetem egy jénai tálba. Elosztom rajtuk a krémsajtot, erre ráterítem a párolt gombát, majd a tejfölt is egyenletesen elosztom rajta. Végül beborítom a reszelt sajttal.

Közepes tűznél addig sütöm, míg a sajt megolvad és kicsit megpirul.

Neked ajánljuk