Gluténmentes spagetti baconba tekerve

Gluténmentes spagetti baconba tekerve

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 200 g spagetti tészta
  • 250 g darált hús
  • ½ ek zsír
  • 0,5 l házi pizza szósz
  • kevés víz
  • bors
  • bazsalikom
  • 200 g bacon

Elkészítés:

A spagettit kifőzzük. A darált húst a zsíron lepirítjuk, ráöntjük a pizza szószt, kevés vizet adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal ízesítjük és puhára főzzük.

Egy kisebb kerek sütésálló tál külső részét a baconnal kibéleljük, úgy, hogy a tál a bacon csíkok a tál belseje felé és a tálún túl lógjanak. Először a kifőtt tészta felét tesszük rá kör alakban, mint egy kerek koszorú, erre jön a darált húsos ragú, majd ismét tészta következik. A bacon csíkot ráhatjuk és ha szükséges fogpiszkálóval rögzítjük, hogy sülésnél ne pöndörödjön le róla.

181 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 25 perc alatt készre sütjük.

Cikk alatti banner

Neked ajánljuk