Feta és menta dip

Feta és menta dip

Elkészítési idő

15 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 200 g feta sajt, lecsöpögtetve, összemorzsolva
  • 1/3 csésze citromlé
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál apróra vágott kapor
  • 1 evőkanál apróra vágott menta
  • 2 szál újhagyma
  • extra szűz olívaolaj

A tálaláshoz:

  • uborka
  • pirítós

Elkészítés:

A fetát, a citromlét és az olívaolajat egy nagy tálban simára pépesen simára keverjük. Hozzáadjuk a kaprot és a mentát.

A fetás krémet egy tálba tesszük, a tetejét megszórjuk apróra vágott újhagymával, meglocsoljuk kevés extra szűz olívaolajjal.

Uborkacsíkokkal és pirítóssal tálaljuk.

Neked ajánljuk