Dagadó gazdagon

Dagadó gazdagon

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 fej hagyma
  • 30 dkg füstölt kolbász
  • 5 tojás
  • 30 dkg darált hús
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 3 db csirkemáj
  • 20 dkg gomba
  • 1 dagadó
  • 1 csipet oregánó
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • 1 teáskanál őrölt bors

Elkészítés:

Elkészítés:

Sózzuk be a felszúrt dagadót! Dörzsöljük be a belsejét oregánóval! Tegyük félre!

Főzzünk keményre 3 tojást! Hűtsük le! Főzzük meg a májat, majd ha kihűlt, kockázzuk fel!

Ízesítsük a húst sóval és borssal! Tegyük hozzá a felkockázott hagymát és gombát, a tört fokhagymát és 2 darab felvert tojást!

Töltsük meg a töltelékkel a dagadót és a kolbászt is! Fogjuk össze a végét hústűkkel!

Csomagoljuk alufóliába, majd süssük meg 1 óra alatt 180 fokos sütőben!

Szedjük ki a fóliából, és pirítsuk meg a tejföllel megkent tetejét!

Hasonló receptek