Csokoládés-rózsaborsos libamáj

Csokoládés-rózsaborsos libamáj

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 db libamáj
  • kb. 5 dl tej
  • bors

A csokis mártáshoz (2 főre):

  • 3 dkg jó minőségű étcsokoládé
  • 12-14 szem rózsabors
  • 1-2 evőkanál tejszín

Elkészítés:

A libamájat megtisztítjuk, és egy tálba helyezzük. Annyi tejjel felöntjük, hogy ellepje. Egy éjszakán át áztatjuk.

Másnap kivesszük a hűtőből, leitatjuk felszeleteljük. Forró teflonos serpenyőbe tesszük, pár perc alatt kisütjük a májatl. Amikor elkészült, levesszük a tűzről, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

A csokoládét megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a rózsaborsot és a tejszínt, és csipetnyi sót. Elkeverjük, majd a májhoz kínáljuk.

Hasonló receptek