Csokis-mandulás csók

Csokis-mandulás csók

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 2 tojásfehérje
  • 12,5 dkg porcukor
  • 2 evőkanál kakaó
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj
  • 2 dkg őrölt mandula

Elkészítés:

A tojásfehérjét és a porcukrot keményre verjük. A kakaót és a fahéjat hozzáadjuk, belekeverjük a mandulát. Egy sütőpapírral kibélelt tepsire kiskanállal halmokat rakunk.

A sütőt 140 fokra, légkeverős sütőnél 120 fokra előmelegítjük, majd 100, illetve 80 fokon, nyitott ajtónál a csókokat lassan (kb. 3 óra) megsütjük – inkább szárítjuk.

Neked ajánljuk