Csirkeragu kelbimbóval

Csirkeragu kelbimbóval

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • fél szál póréhagyma
  • olaj
  • 10-15 dkg kelbimbó
  • 1 csirkemell
  • 1 evőkanál liszt
  • 1-2 kockasajt
  • bors
  • őrölt gyömbér
  • 3,5 dl tej

Elkészítés:

Elkészítés:

Kockázzuk fel a csirkét! Sózzuk, borsozzuk.

Karikázzuk fel a pórét, majd pároljuk meg az olajon a csirkével együtt! Szórjuk meg 3 csipet gyömbérrel és kis liszttel! Pirítsuk meg kicsit, majd öntsük fel apránként a tejjel! Adjuk hozzá a négybe vágott kelbimbókat!

Az elfőtt levet pótoljuk, hogy abban főjön még egy kicsit. Tegyük bele a sajtot, majd rottyantsuk össze!

Neked ajánljuk