Csirkecomb joghurt pácban

Csirkecomb joghurt pácban

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 2 dl joghurt
  • őrölt fehérbors
  • őrölt chili
  • szárnyas fűszerkeverék
  • curry
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kukoricaliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • kukorica pehely
  • étolaj

Elkészítés:

A fokhagymát lereszelem, a csirkecombok bőrét leveszem és megsózom a húst.

A fűszereket összekeverem a joghurttal. A combokat műanyag zacskóba rakom, majd beleöntöm a pikáns joghurtot. A zacskót lezárom, ezt követően pedig összerázom, majd hűtőbe teszem minimum 1 órára.

A combokat kiszedem a zacskóból, utána kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa-kukoricapehely keverékbe bepanírozom.

Forró, bő olajban megsütöm.

Neked ajánljuk